Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Flyttefirma Aalborg – Hasseris Flytteforretning!

  Hasseris Flytteforetning er et fleksibelt flyttefirma i Aalborg, der lægger vægt på kvalitet og forståelse for kundens behov. Vi udfører altid en meget skånsom flytning for både flyttemænd og kundernes indbo – som begge er vigtige grundstene i vores forretning.

  Det er vigtigt, at vores medarbejdere trives og derfor sørger vi altid for at have de bedste hjælpemidler til rådighed og bl.a. derfor har vi en møbel-lift på 21 meter, der når op på 7-8 etage.

  Flytning for private:

  Er det tid til forandring og skal I til at fraflytte jeres vante omgivelser? Måske skal lejligheden skiftes ud med en større eller måske skal I til at være husejere?

  Hos Hasseris Flytteforretning har vi erfaring gennem mange år og har igennem vores erfaring opbygget kendskab til de udfordringer der kan opstå ved en flytning. Vi skræddersyer derfor flytningen så den passer til de boligtyper I hhv. skal fraflytte og flytte ind i så det foregår på en hensigtsmæssig og ordentlig måde.

  Især vores flyttelift på 21 m. er behjælpelig, når vi skal flytte indbo fra lejligheder på de øverste etager eller fra større højder. På den måde skal vores flyttemænd heller ikke op og ned af trapperne, hvilket slider mindre på deres fysik. Det resulterer i gladere medarbejdere, hvilket gerne skal afspejle sig hos kunden.

  Erhvervsflytning:

  Vi er specialiseret i erhvervsflytninger og har i gennem tiden flyttet for en masse forskellige aalborgensiske og nordjyske virksomheder. I vores øjne er ingen opgave hverken for stort eller for lille og vi er altid klar på at give et tilbud på netop jeres flytning. Som flyttefirma lægger vi stor vægt på godt samarbejde mellem os og den virksomhed vi skal hjælpe og ønsker derfor også at være blandt de foretrukne samarbejdspartnere når virksomheder skal have ny adresse rundt omkring i landet. Hør hvad vi kan tilbyde netop din forretning når I skal flytte på: 98 16 20 66.

  Kontakt dit lokale flyttefirma i Aalborg og hør nærmere om flytning, opbevaring eller lignende ydelser.

  Fordele ved os

  Vi tilbyder opbevaring

  LÆS MERE

  Mød os

  Kristian Juul

  Direktør / Tilbud

  Kasper Winther

  Driftsleder / Tilbud

  Jacob Christensen

  Salgsleder / Tilbud

  Vi laver en samlet løsning

  Kontakt os uforpligtet

  FÅ ET TILBUD

  Tips til flytning

  flyttekasser

  Samling

  Husk at samle dine flyttekasser efter anvisningerne. Det sikrer, at de holder til flytningen. Ofte er det siderne, der mangler at blive foldet ned, så strukturen på kassen svækkes og du risikerer, at den går i stykker. Skriv evt. navn eller nummer på dem, så du ved, hvilken afdeling af boligen, indholdet hører til.

  tunge sager

  Tunge sager

  Brug ikke store flyttekasser til tunge ting som eksempelvis bøger, medmindre du kun fylder dem halvt op. Resten af flyttekassen kan du fylde med sengetøj eller lignende lette ting. Vi plejer at sige max 20 kg. pr. kasse. Så kan de både stables og løftes let af flyttemændene.

  Pakdetvigtigste

  Pak det vigtigste

  Pak de ting du skal bruge først i en markeret kasse for sig. En flytning kan tage længere tid end man regner med. Pak derfor en eller flere kasser med rengøringsartikler, personlige dokumenter, opladere og lignende, der er vigtige at have. Så slipper du for at gå gennem alle kasserne, når mobilen er tør for strøm.

  tøj

  Pakning af tøj

  Brug en plastiksæk til dit bøjletøj, så er det klar til at blive hængt op i din nye bolig. Pak samtidig dit almindelige tøj i plastikposer og brug en støvsuger til at suge luften ud af poserne. Derved minimerer du pladsen, det optager under flytning, og derved kan vi have mere med i bilen.