Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hasseris Flytteforretning

Effektiv erhvervsflytning – for virksomheden i bevægelse

Få et gratis flyttetilbud i Aalborg

Tilbudsformular

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning - for indbo og flyttemænd

Telefon 98 16 20 66

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Hos Hasseris Flytteforretning er vi ikke kun dedikeret til private flytninger – vi er også eksperter i erhvervsflytning. Vi forstår, at en erhvervsflytning kræver særlige forbehold, da det kan påvirke driften og produktiviteten hos den enkelte virksomhed. Vores fleksible hold af medarbejdere er erfarne i at håndtere denne opgave, og vi garanterer således en smidig overgang for din virksomhed.

Vi har haft fornøjelsen af at samarbejde med både større og mindre danske virksomheder – alt fra IT, arkitekter, advokater, banker og ingeniører. Vores erfaring gør os til et sikkert valg for dig og din firmaflytning.

Overblik og struktur: Skræddersyet flytteproces

At flytte firma eller virksomhed er en kompliceret opgave, som kræver et særligt godt kendskab til branchen. Disse kompetencer har vi hos Hasseris Flytteforretning! Som en del af vores ydelser tilbyder vi en skræddersyet flytteproces, der passer perfekt til den enkelte virksomheds individuelle behov. I samarbejde med dig vil vi udvikle en detaljeret plan, der overholder jeres tidsplan og specifikke krav til erhvervsflytningen. For os er ingen udfordring for stor – og vi har altid dine ønsker i tankerne hvert skridt på vejen!

Nænsom nedpakning af inventar

Vores erhvervsflytning indebærer ikke blot fragtning af inventar og udstyr. Vi kan ligeledes hjælpe med at nedpakke og beskytte dine kontorartikler, dokumenter og elektronik på en sikker måde.

For vores dygtige medarbejdere er det ikke fremmed at arbejde med følsomt udstyr og værdifulde dokumenter – og derfor sørger de altid for, at hver artikel håndteres med en nænsom hånd.

Sikker opbevaring: Vi passer på dine ting

Hvis der er en periode mellem fraflytning fra det gamle kontor og indflytning i det nye, tilbyder vi også opmagasinering af din virksomheds inventar. Vi opbevarer alt fra stole og borde til elektronisk udstyr og harddiske. Vores opmagasineringsfaciliteter er ideelle til at holde jeres genstande sikre, tørre og beskyttede, indtil I er klar til at flytte ind i de nye omgivelser.

Kompetent flyttehjælp til hele erhvervslivet

Hos os er ingen udfordring for os stor eller for lille –  vi varetager hver opgave med omhu og eftertænksomhed. Det er os således muligt at tilpasse firmaflytningen til den enkelte virksomhed uanset omfanget. Som din foretrukne flytteforretning tilbyder vi flytning af IT, telefoni, kopimaskiner og lignende. Vi leverer flyttekasser, labels, indpakningspapir og andre hjælpemidler. Skulle der være behov for det, står vores kompetente flyttemænd klar til at rådgive og afmærke kasser såvel som møbler. Vi er med dig hele vejen, så din erhvervsflytning er vellykket og problemfri.

Professionelt udstyr for en glidningsfri flytning

Vi finder stor glæde i at skabe mindeværdige løsninger, som du ikke kan finde andetsteds. Af den årsag er vores ydelser vidtfavnende, så vi kan møde dig lige præcis dér, hvor du er. Vores team består af professionelle nordjyske flyttemænd, der er uddannet i at håndtere al vores udstyr. Under din firmaflytning har vi mulighed for at tage en bred vifte af hjælpemidler i brug. Vi har et stort udvalg af forskellige biler og lastbiler, en flyttelift såvel som el-drevne sækkevogne og løfte-seler. Vi har investeret i den nyeste teknologi på området, så din erhvervsflytning foregår helt glidningsfrit.

Hos Hasseris Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder

 

Flyt firmaet sikkert – kontakt os i dag!

Vi hos Hasseris Flytteforretning har base i Aalborg, Nordjylland, men vi hjælper gerne til med firmaflytningerne i hele landet. Vi har mere end 20 års erhvervserfaring indenfor flyttebranchen og har varetaget flytteopgaver på tværs af hele Europa. I os finder du en kompetent samarbejdspartner. Kontakt os allerede i dag på tlf. 98 16 20 66 eller via vores kontaktformular. Sammen finder vi den løsning, der skaber størst værdi for dig!