Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hasseris Flytteforretning

Fra kaos til orden: Vi tilbyder professionel nedpakning

Få et gratis flyttetilbud i Aalborg

Tilbudsformular

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning - for indbo og flyttemænd

Telefon 98 16 20 66

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Når tidspunktet for en flytning nærmer sig, kan det ofte virke som en næsten uoverkommelig opgave at nedpakke hele hjemmet. Møbler, genstande og deres minder er alle en integreret del af dagligdagen – og tanken om at skulle organisere og beskytte alt på en forsvarlig måde kan være overvældende.

Hos Hasseris Flytteforretning letter vi denne byrde for dig. Som dit flyttefirma i Nordjylland gør vi en dyd ud af at gøre flytteprocessen let, bekvem og skånsom – fra nedpakning til udpakning.

Beskyt minderne: Skånsom nedpakning af dit inventar

Vi har stor erfaring med ned- og udpakning, og vores professionelle flyttefolk varetager opgaven med en seriøs og professionel tilgang. Vi kommer med flyttekasserne og pakkemateriale, så vi kan pakke jeres ting forsvarligt ned under flytningen. Skrøbelige genstande som porcelæn, glas og elektronik pakkes omhyggeligt ind, så de når deres nye destination uden skrammer.

Det er dog ikke kun selve nedpakningen, der gør forskellen – men også den bekvemmelighed som vi bestræber os på at bringe til bordet. Du behøver ikke at bekymre dig om at finde passende emballage eller bruge timer på at organisere dine ejendele. Vores dygtige flyttemænd kommer med den fornødne erfaring og materialet hertil, så du er garanteret en smidig og professionel nedpakningsproces.

Vores mål er at gøre hele processen let og stressfri for dig. Som dit flyttefirma tager vi os af nedpakningen, sikker transport og endda udpakningen, hvis du ønsker det.

Bestiller I ned- og udpakning i forbindelse med flytning, er I forsikret hele vejen – også på indholdet i flyttekasserne. For os handler det om at give dig ro i sindet.

Professionel rengøring – for en nem flytteproces

Som dit foretrukne flyttefirma går vores services ud over selve flytningen og nedpakning af inventar. Vi gør en dyd ud af at gøre din flytteproces nem – og derfor tilbyder vi også rengøring og afskaffelse af affald i forbindelse med din flytning.

Vores dygtige medarbejdere har den fornødne erfaring til at varetage hvert element af din flytning. Rengøringen udføres af professionelle, så du er garanteret det bedste udgangspunkt for at få dit depositum tilbage. For os handler det om at skabe værdi for dig – hvert skridt på vejen.

Hos Hasseris Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder

 

Kvalitetsbevidst flyttefirma nær dig

Fra vores hovedsæde i Aalborg rykker vi ud til flytninger på tværs af hele landet. Vi varetager processen med omtanke og professionalisme, du ikke finder andetsteds. Vores succeser afspejler sig i dine – og derfor går vi aldrig på kompromis med kvaliteten. Kontakt os i dag tlf. 98 16 20 66 eller via vores kontaktformular. Sammen skaber vi det bedste udgangspunkt for dit nye boligeventyr!