Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hasseris Flytteforretning

Problemfri privatflytning med Hasseris Flytteforretning

At flytte bolig kan både være en følelsesmæssig og logistisk udfordring. Hos Hasseris Flytteforretning forstår vi, at din privatflytning er mere end blot at flytte ejendele fra en lokation til en anden. Det handler om at skabe en glidende overgang til det næste kapitel i dit liv. Vores dygtige flyttemænd tager sig af alt fra nedpakning og opbevaring til transport og levering, så du kan fokusere på det vigtigste – din nye start.

Få et gratis flyttetilbud i Aalborg

Tilbudsformular

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning - for indbo og flyttemænd

Telefon 98 16 20 66

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Kom sikkert igennem flytningen med vores udstyr

Vores jordnære flyttemænd er nøje udvalgt og oplært til ethvert flytteprojekt, så du trygt kan overlade logistikken i henhold til din privatflytning i vores hænder.

Vi kombinerer ekspertise med nænsomme fremgangsmåder og sørger for, at dine værdigenstande behandles med respekt og omhu. Uanset om der er tale om et arvestykke eller din yndlingsstol, ved vi, at hvert objekt har en helt speciel betydning.

Vores flyttemænd bruger derfor professionelle hjælpemidler såsom flyttelifte under din privatflytning. Ved brug af denne type udstyr er det muligt at fragte tunge genstande helt fra 8. etage uden at beskadige trapper, vægge eller genstanden selv. Herigennem kan vi både passe på dit indbo og vores dygtige medarbejderes velbefindende.

Nedpakning af inventar efter dine ønsker

Som en del af vores ydelser tilbyder vi nedpakning af inventar. Vi har speciallavet emballagematerialer til at indpakke dine ejendele på en sikker og forsvarlig måde. Med os som din samarbejdspartner undgår du det sædvanlige bøvl, som man ellers forbinder med en privatflytning. Du kan i stedet fokusere på dét, der er vigtigst for dig!

Professionel flytterengøring: Din garanti for en frisk start

Når man fraflytter en bolig, er det vigtigt, at den fremstår præsentabel. Hvis det ikke er tilfældet, kan man risikere at få en ekstraregning fra sin udlejer – en træls udgift, som de fleste helst vil være foruden. Som en del af vores privatflytning tilbyder vi slutrengøring. Så kan du gå din nye start i møde uden praktiske bekymringer.

Sikker opbevaring af dine ejendele

For mange er der en periode mellem fraflytning og indflytning i den nye bolig, hvor man må se sig nødsaget til at overnatte andetsteds. For at gøre denne periode mere overkommelig tilbyder vi opmagasinering som en af vores services. I vores aflukkede rum opbevares dine ejendele sikkert og tørt uden adgang for andre end vores autoriserede personale. På denne måde kan du trygt overkomme de tidsmæssige udfordringer uden at skulle bekymre dig om dine værdigenstande.

Hos Hasseris Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder

 

Vi vækker boligdrømme til live – en flytning ad gangen!

Som dit foretrukne flyttefirma er det vores mål at give dig en skræddersyet privatflytning, der egner sig perfekt til dine behov og ønsker. Vi tager os af alle de tekniske detaljer, så du kan fokusere på at skabe et nyt hjem! Vil du høre mere om mulighederne? Så kontakt os allerede i dag på tlf. 98 16 20 66 eller via vores kontaktformular. Vi glæder os til at høre fra dig!