Bliv ringet op og få dit flyttetilbud

Bliv ringet op

"*" indikerer påkrævede felter

Dette felt er til validering og bør ikke ændres.

Hasseris Flytteforretning

Flytning af klaver: Sikker fragt af tunge skatte

Få et gratis flyttetilbud i Aalborg

Tilbudsformular

"*" indikerer påkrævede felter

DD skråstreg MM skråstreg ÅÅÅÅ
Dette felt er til validering og bør ikke ændres.
R

Flytning for private og erhverv

R

Sikker flytning og opbevaring

R

Fokus på kvalitet og dine behov

R

Skånsom flytning - for indbo og flyttemænd

Telefon 98 16 20 66

Du er også meget velkommen til at ringe til os, hvis du har spørgsmål.

[email protected]

Send os meget gerne en mail, hvis du har spørgsmål, ønsker et godt tilbud på en flytning eller har helt særlige behov.

Hos Hasseris Flytteforretning kombinerer vi topmoderne hjælpemidler som flyttelifte og elektriske sækkevogne med mange års erfaring til at flytte dine tunge skatte.

Vores mangeårige erfaring i branchen har rustet os til at varetage sikker transport af værdifulde genstande – store som små. Derfor er det heller ikke noget problem at foretage flytning af klaver. Dette gælder også, hvis du bor i en etagebygning.

Ved brug af avanceret udstyr har vi mulighed for at fragte dit klaver helt fra 8. etage. Det eneste krav er, at vinduet er stort nok til, at instrumentet kan komme igennem. Skulle det ikke være tilfældet, er det ingen hindring. Vi har bæreseler og andre hjælpemidler til vores rådighed i forbindelse med flytning af klaver, så genstanden hurtigt og sikkert kan komme igennem opgangen.

Fra flygel til pengeskab: Vores flytteservice gør det muligt

Vores ekspertise rækker ud over flytning af klaver. Vi er ligeledes erfarne i at flytte andre tunge genstande såsom flygler og pengeskabe. Vores nordjyske flyttemænd er specialiserede i skånsom flytning og kan håndtere selv den vanskeligste opgave hurtigt, sikkert og nemt.

Som følge heraf kan vi garantere, at flytningen af dit klaver foregår så forsigtigt som overhovedet muligt. Det sikrer dit klaver – men også opgangen. Vi kombinerer omhyggelig planlægning, avancerede redskaber og et erfarent hold af ordentlige flyttemænd for at give dig en problemfri og pålidelig flytteoplevelse. Din tilfredshed er vores højeste prioritet.

Hos Hasseris Flytteforretning samler vi på glade og tilfredse kunder

 

Din ekspert i tunge løft

Som din lokale flytteforretning i Aalborg varetager vi flytteprocessen fra punkt til prikke. Vi er eksperter i at håndtere flytning af klaver og andre værdifulde genstande med omhu. Vores services er landsdækkende, så kontakt os endelig uanset om du bor i Nordjylland eller på Sjælland! Ring allerede i dag på tlf. 98 16 20 66 eller via vores kontaktformular og hør, hvad vi kan gøre for dig!