Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Depotrum

  Depotrum, opmagasinering af møbler og opbevaringsrum i Aalborg og Nordjylland

  Står du og mangler et passende depotrum eller opbevaringsrum. Så tager vi hos Hasseris Flytteforretning gerne en snak, om hvordan vi bedst hjælper dig. Det skal være en nem og bekvem løsning for dig. Hos Hasseris Flytteforretning giver vi dig flere fordele udover en fornuftige pris.

  Depotrum i Aalborg – opbevaring af møbler og ejendele

  Når I vælger at få opbevaret jeres møbler, værdigenstande og lignende i vores depotrum i Aalborg, er du sikker på, at det bliver opbevaret forsvarligt. Vi har specialbyggede træcontainere med indbygget ventilation, derved sikres en god luftcirkulation omkring de opmagasinerede genstande. På alle hverdage inden for normal arbejdstid er det muligt at indlevere ejendele til opmagasinering, såfremt I selv ønsker at leverer indboet til os. Vi kommer selvfølgelig også gerne og henter jeres indbo og fragter det til vores depotrum i Aalborg. Hos Hasseris Flytteforretning ønsker vi at gøre flytningen nemmest mulig for jer. Er der spørgsmål, hører vi gerne fra dig på Tlf.: 98 16 20 66

  Hvad sker der med mine ejendele?

  Vi passer godt på jeres ejendele i en alarm- og temperatur sikret hal, hvor jeres container står godt og sikkert hævet et stykke over gulvhøjde, hvilket sker for at forhindre fugtskader. Derfor kan I trygt overlade dine ejendele til os uden risiko for skader og fugt.

  Med et smil gør vi gerne flytningen lettere for jer og leverer selvfølgelig indboet til jeres adresse i samme gode stand som vi modtog jeres indbo. Selvom I har indbo, der er skrøbeligt, kan I trygt overlade det til opmagasinering os i Hasseris Flytteforretning.

  Er der tale om en større eller en mindre flytning, så kommer vi gerne. I tilfælde af en større flytning er det muligt at få opstillet en container på jeres adresse, som kan fyldes med jeres ejendele. Når I er færdige, henter vi containeren og kører den ud til vores depotrum og jeres hverdag kan fortsætte uforstyrret. Kontakt Hasseris Flytteforretning allerede i dag på Tlf.: 98 16 20 66 eller udfyld kontaktformularen på hjemmesiden.

  Uanset dine ønsker og behov sikrer Hasseris Flytteforretning, at dine ejendomme bliver opmagasineret og tilbagebragt i flot stand.