Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Privatflytning

  Flytteforretning – Vi bruger flyttelift – Det beskytter dit flyttegods!

  Hos os er der ingen grænser for hvor små eller store opgaver, vi kan håndtere. Vi er interesserede i alle typer af flytninger og kan uden tvivl også hjælpe dig med netop din flytning. Uanset om du bor i hus i et villakvarter eller i en lejlighed i midtbyen, er det intet problem, da vi tilpasser vores flytningsmetoder efter dine behov og omgivelser.

  Hasseris Flytteforretning sørger hele tiden for at have de bedste professionelle hjælpemidler, så flytningen foregår så skånsom som muligt, både for kundens møbler og inventar, men selvfølgelig også for vores flyttemænd. Vi tror på, at glade flyttemænd i sidste ende betyder glade kunder!

  Flyttelift og andre hjælpemidler:

  Vores lift når op omkring 7.-8. etage. Det sikrer dit indbo og opgangen for ridser, og samtidig vil flytningen ske hurtigere. Hvis dine vinduer er store nok, så flytter vi det hele ved hjælp af liften – da det er det mest skånsomme. Vi benytter en eldrevet sækkevogn til flyttekasser, hvilket øger tempoet. Hasseris Flytteforretning behandler alt dit inventar forsigtigt og professionelt.

  Kontakt os nu på 98 16 20 66 eller på info@hasserisflyt.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.