Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Opmagasinering

  Opmagasinering i vores Lagerhotel

  Skal du til at flytte ind eller ud, og mangler midlertidig opbevaring af dine ting. Så kan Hasseris Flytteforretning hjælpe dig med disse ting og meget andet. Hos Hasseris Flytteforretning kan du leje et depotrum beliggende i Aalborg. Her kan du få opbevaring til dine møbler og øvrige ejendele.

  Hos Hasseris Flytteforretning kan du leje et depotrum

  I et af Hasseris Flytteforretnings opbevaringsrum / depotrum eller såkaldt lagerhotel kan du bestille opmagasinering af møbler m.m. Hovedsageligt består vores depotrum og opbevaringsfaciliteter af nogle containere af træ og med indbygget ventilation. Ventilationen sikrer, at der er luftcirkulation omkring det opmagasinerede. Du kan vælge selv at indlevere dine ejendele til opmagasinering hos Hasseris Flytteforretning alle hverdage indenfor normal arbejdstid. Det er selvfølgelig forudsat, at du har mulighed for at komme ud til os med indboet. Hasseris Flytteforretning er dog også altid villige til at afhente dit indbo, samt at transportere det til Hasseris Flytteforretnings depotrum.

  Dine ejendele opbevares forsvarligt, og din container fragtes ind i en hal med alarm- og temperatursikring. Herefter indsættes din container i et depotrum, hvor containeren er hævet noget over gulvniveauet. Dermed forhindres vand og fugtskader. Hasseris Flytteforretning leverer gerne indbo til din bopæl, hvor dine værdier tilbageleveres i perfekt stand. Selv skrøbeligt indbo kan du trygt overlade til Hasseris Flytteforretning

  Lagerhotel hos Hasseris Flytteforretning benytter temperatursikring så du undgår fugt

  Hasseris Flytteforretning udfører små og store flytninger. Ved de store flytning opstiller Hasseris Flytteforretning om ønsket en container hos dig til dine ejendele. Hasseris Flytteforretning afhenter containeren, som køres ud til Hasseris Flytteforretnings depotrum.

  Når du skal flytte ind eller ud, men er afhængig af en slags mellemlanding, før du kan komme videre, så kontakt os. Man kan f.eks. ikke altid flytte ind i sit nye hjem straks, men så passer Hasseris Flytteforretning gerne godt på dine ejendele. Hasseris Flytteforretning tilbyder dig en samlet løsning med flytning og opbevaring, så længe du behøver det. Det er også en god løsning i forbindelse med renovering af din bolig eller hvis du bor midlertidigt et sted uden dine ting.  Dine ting kan opmagasineres sikkert og trygt i den samme container under hele forløbet. Samtidig har du mulighed at få hente dine ting i containeren, hvis du behøver noget af det i perioden. Denne opmagasinering er en sikker og samtidig fornuftig midlertidig opbevaring for dig.