Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Opbevaring i Aalborg

  Har du brug for opbevaring i et depotrum i Aalborg? Lad Hasseris Flytteforretning opbevare jeres møbler, personlige ejendele og værdigenstande. Opbevaring kan være nødvendigt i forbindelse med både flytning, renovering og i mange andre tilfælde. Vi har lagerrum centralt beliggende i Aalborg Øst, med adgang for både egen aflevering af indbo indenfor kontortid, eller afhentning af indbo på din adresse til opbevaring. Vi kan også stille en container op hos jer, som I kan fylde, når I har tid. Derefter henter vi containeren og køre den ud til depotrum og afleverer igen på ønsket adresse, når I er klar. Vi opbevarer for både private og virksomheder.

  Hvis du har ønsker eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os på 98 16 20 66 eller på info@hasserisflyt.dk og hør hvad vi kan gøre for dig. Ring og få et tilbud i dag.

  Opbevaring i Aalborg skal være nemt

  Hos Hasseris Flytteforretning vil vi gøre opbevaring og flytning nemmere for dig og dine nærmeste. Du kan helt selv vælge om du vil aflevere dit indbo selv eller få det afhentet – vi kan såmænd også pakke ned for dig! Vi ved at der er meget at se til, når du skal have dine ejendele pakket sammen til opbevaring eller flytning. Derfor gør vi vores yderste for at flytning og opbevaring skal gå så nemt som muligt. Vi håndterer alle ejendele yderst forsigtigt. Selvom du har skrøbeligt indbo, så kan du roligt lade os opmagasinere det.

  Opbevaring af skrøbelige genstande

  Hos Hasseris Flytteforretning har vi lang tids erfaring med flytning af skrøbelige eller store genstande som klaverer o.l. Vi bruger hjælpemidler som lifte, elektriske sækkevogne m.m., der gør lettere og sikrere at flytte sarte og uhåndterlige genstande uden skader. Vi benytter selvfølgelig de samme hjælpemidler, når det drejer sig om opbevaring. Derfor kan vi hjælpe dig med at hente skrøbelige genstande hjemme hos dig, og få dem transporteret ud til vores opmagasinering. Så slipper du for selv at skulle flytte og transportere uhåndterlige eller skrøbelige genstande. Vores lagerhal er temperatursikret med alle containere hævet over gulvhøjde og med indbygget ventilation i containerne. Det sikrer dig mod vand- og fugtskader. Har du genstande, hvor særlig opbevaring er nødvendig, så ring eller skriv til os. Vi gør vores bedste for at finde en optimal løsning for dine sarte genstande.

  Vores depotrum i Aalborg

  Vores depotrum og opbevaring består hovedsageligt af hævede træcontainere med indbygget ventilation, der sørger for luftcirkulation omkring dine ejendele. Så er du bedre sikret mod fugt. Det er vigtigt for at undgå at dine ejendele fåren ubehagelig ‘kælderlugt’ som man tit kan opleve ved opbevaring i kolde og fugtige eller lokaler uden luftcirkulation. Vi kan håndtere både store og små flytninger, og har plads til opmagasinering af både få ejendele eller hele hjemmet, alt efter dit behov.

  Opmagasinering i Aalborg

  Hasseris Flytteforretning kan håndtere både små og store flytninger. I tilfælde af en større flytning kan vi opstille en container hos jer, som løbende kan fyldes med jeres ejendele. Containeren henter vi og kører ud til vores depotrum i Aalborg Øst og afleverer igen, når I er klare, så jeres hverdag kan fortsætte uforstyrret.

  Opbevaring med skadesikring

  Din container køres ind i en alarm- og temperatursikret hal, hvor den bliver sat ind i vores depotrum. Alle containere er hævet et stykke over gulvhøjde, hvilket bliver gjort for at hindre fugt og vandskader. Containerne har også indbygget luftcirkulation for at hindre fugt. Du kan derfor trygt overlade indboet til os uden frygt for skader.

  Vælg selv: indlevering eller afhentning til opmagasinering

  Du kan selv indlevere ejendele til opmagasinering alle hverdage indenfor normal arbejdstid, hvis du har brug for at komme ud med indbo. Vi henter også gerne jeres indbo og fragter det til vores depotrum. Hasseris Flytteforretning tilbyder også totalløsning med transport, nedpakning, flyttekasser og pakkemateriale, så I kan flytte næsten uden at røre en finger. Skal det går hurtigt, eller har du ikke tid til at stå for det hele selv, klarer vi gerne det hele for dig – også når det drejer sig om nedpakning til opmagasinering.

  Kontakt os nu på 98 16 20 66 eller på info@hasserisflyt.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.