Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Flyttelift

  Hos Hasseris Flytteforretning tager vi vores arbejde seriøst. Derfor har vi også en bred vifte af hjælpemidler, der hjælper os med at hjælpe dig. Blandt andet har vi en flyttelift på 21 meter. Det svarer til omkring 7-8 etager. Fordelen ved at bruge en lift er, at mange lejligheder har små opgange, hvor sofaer o.lign. har svært ved at komme op igennem en smal opgang skånsomt. Ved at bruge en flyttelift skåner vi ikke kun dit inventar men også opgangen, så den ikke bliver ridset og ødelagt.

  Lej flyttelift hos os – det er nemmere end du tror

  Der er en del flyttefirmaer, som ikke har flyttelifte til rådighed, når du skal flytte. Hos Hasseris Flytteforretning kan du leje en flyttelift til din flytning og vi har udstyret og ekspertisen, der skal til for at dine ejendele når sikkert frem. Vi klarer det hele for, at det bliver nemt for dig.

  Med vores specialbyggede flyttelift kan du flytte dine ejendele ind de fleste steder og nå højder, der gør det nemt og effektivt at håndtere alverdens private og erhvervsmæssige slags flytninger. I nogle situationer betyder leje af flyttelift også, at effekter håndteres bedre og ikke får skrammer. At flytte med flyttelift er en opgave vi er eksperter i som en del af at flytte effektivt for dig.

  Hasseris Flytteforretnings personale er uddannede og erfarne i brugen af liften, så dine ting bliver fragtet forsvarligt.  Resultatet er glade og tilfredse kunder og flyttemænd, der sammen får din flytning til at gå som en leg.

  Kontakt os for kyndig ekspertise om flyttelifte

  Vi har et stærkt uddannet og erfarent personale, der ikke blot er dygtige til alt indenfor flytning, men også har kyndig ekspertise i håndtering af flyttelifte. Lej en flyttelift, når du har brug for det, for at gøre din flytning hurtigere og enklere. Er du i tvivl er du altid velkommen til at kontakte os for råd på 98 16 20 66 eller email info@hasserisflyt.dk

  Kontakt os nu på 98 16 20 66