Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Klaverflytning

  Skal du have flyttet dit klaver, så læs med her. Hos Hasseris Flytteforretning har vores erfarne flyttemænd stor erfaring og professionel ekspertise vedrørende løft af tunge effekter som f.eks. klaverer. Hasseris Flytteforretning forstår sig ligeledes også samtidig på specielle teknikker inden for specielle løft og løft ved hjælp af vægtstand. Klaverflytning klarer vi nemt.

  Skal du have flyttet dit klaver?

  Hasseris Flytteforretning udfører også mange opgaver med klaverflytning for vores kunder. Hasseris Flytteforretning er kendt for at udføre mange slags flytteopgaver.

  Det er vigtigt for os hos Hasseris Flytteforretning, at vores kunder ikke går forgæves, når de kontakter os til løsning af flytninger. Verden forandrer sig løbende, og det går så stærkt, at man ikke altid opdager det. Vores kunders behov ændrer sig også. Hasseris Flytteforretning har derfor stor fokus på at være i stand til at løse de opgaver, som vores kunder har behov for. Denne holdning har være medvirkende til, at Hasseris Flytteforretning har den omfattende erfaring, som vi har i dag. Hasseris Flytteforretning er altid fleksible og omstillingsparate. Vi har fokus på, hvordan vi bedst løser opgaverne. Hasseris Flytteforretning finder altid den optimale løsning til vores enkelte kunde.

  Vi klarer også klaverflytning

  Hos Hasseris Flytteforretning har du derfor også mulighed for at få professionel og forsvarlig hjælp til de såkaldte tunge løft. Løft af denne type kan være klaverflytning, eller for eksempel kan det også være flytning af billardbord for kunderne. Hasseris Flytteforretning udfører dine opgaver til punkt og prikke og i overensstemmelse med, hvad vi har aftalt. Hasseris Flytteforretning har altid særlig stor fokus på, at dine ejendele bliver håndteret forsvarligt. Hasseris Flytteforretning er bevidst om, at kunders ejendele desuden kan have særlig affektionsværdi for den enkelte. Dine ting bliver altid behandlet med respekt og er i trygge hænder. Vores flyttemænd er meget erfarne, og det giver dig ekstra sikkerhed mod skader. Det hele til en fornuftig pris, når du vælger Hasseris Flytteforretning til dine tunge løft.