Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Flytterengøring

  Der er mange ting at tænke på, og mange ting man skal huske på i forbindelse med en flytning. Det kan virke uoverskueligt. Så hvorfor ikke gøre sig selv den tjeneste og få hjælp til nogle af tingene hos et professionelt flyttefirma? Hasseris Flytteforretning har stor erfaring i at hjælpe både private og erhvervsvirksomheder med flytning, nedpakning, flytterengøring, udpakning med mere. Vi gør det let for dig og klarer det hele med et smil og naturligvis også flytterengøringen.

  Flytterengøring – Når det skal være nemt og professionelt

  Hasseris Flytteforretning kan spare dig for både tid og kræfter. Vores fornemste opgave er, at gøre din flytning så let som muligt og dermed også sikre, at rengøringen er gjort grundigt. Vi har stor erfaring i flytterengøring for vores kunder. Det bliver stadig mere og mere populært at lade professionelle tage besværet med det til tider tunge rengøringsarbejde ved flytning.

  Slutrengøring inkluderer:

  Rengøring af wc:

  – Afkalkning af sanitet
  – Aftørring af alle flader

  Rengøring af køkken:

  – Rengøring af køleskab
  – Rengøring af ovn, komfur og emhætte (samt bag ved ovn)
  – Rengøring af skabe og skuffer ind- og udvendigt samt over

  Rengøring af hele boligen:

  – Indvendig vinduespolering
  – Paneler og kontakter
  – Rengøring af døre og dørkarme
  – Aftørring af alle flader
  – Støvsugning og gulvvask

  Prisen indeholder alle lønomkostninger, forsikringer, rengøringsmidler og materialer, som vedrører ovennævnte arbejde.

  Kvalitet og forståelse for vores kunders behov er meget vigtig for os hos Hasseris Flytteforretning. Vi er et fleksibelt og professionelt flyttefirma. Vi udfører altid en meget skånsom flytning, gældende for både vores flyttemænd og kundernes indbo – begge er vigtige grundsten i vores forretning.

  Effektiv flytterengøring i Aalborg, der sparer dig tid og besvær

  Det tager altid længere tid end man tror at gøre rent med hensyn til at flytte. Og det koster både tid og penge. Vi oplever, at flere og flere af vores kunder elsker at tilføje vores flytterengøring i Aalborg og hele Nordjylland, som en del af deres flytte oplevelse. En grundig løsning fra vores billige flyttefirma for at flytte hurtigt fra én bolig og komme glad og tilfreds på plads i den nye bolig eller kontorbygning.

  Hos Hasseris Flytteforretning sørger vi for, at din flytteoplevelse klares med et smil – inklusive din flytterengøring i Aalborg og resten af Nordjylland.

  Du kan altid få mere at vide om vores flytterengøring i Aalborg

  Hos Hasseris Flytteforretning er vi helt nede på jorden og håndterer alle vores opgaver med erfaring og ekspertise. Du er altid velkommen til at kontakte os for et venligt råd eller uforpligtende tilbud. Vi skal nok sørge for, at din flytterengøring er hurtigt og nemt overstået for dig.

  Selv et enkelt rum som et køkken kan være en stor mundfuld at rengøre, når der flyttes. Det er ikke så sært, at vores flytterengøring er et populært tilvalg som mange af vores kunder beder om. Her håndterer vi al den grundige rengøring af hele ejendommen eller boligen.

  Kontakt os nu på 98 16 20 66 eller på info@hasserisflyt.dk og hør hvad vi kan gøre for dig.