Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Flyttefirma

  Flyttefirma i Aalborg – Vi bruger flyttelift – Det beskytter dit flyttegods!

  Hos os er der ingen grænser for hvor små eller store opgaver, vi får og påtager os. Vi er interesserede i alle typer af flytninger og kan uden tvivl også hjælpe dig med netop din opgave. Uanset om du bor i hus i et villakvarter eller i en lejlighed i midtbyen, er det intet problem, da vi tilpasser vores flytnings metoder efter dine behov og omgivelser.

  Hasseris Flytteforretning sørger hele tiden for at have de bedste professionelle hjælpemidler, så flytningen foregår så skånsom som muligt, både for kundens møbler og inventar, men selvfølgelig også for vores flyttemænd. Vi tror på, at glade flyttemænd i sidste ende betyder glade kunder!.

  Flyttelift og andre hjælpemidler:

  Derfor har vi også investeret i en lift på 21 m. der når op omkring 7-8 etage. Den sørger også for at indbo og opgangen forbliver ridsefri samt at flytningen går hurtigere. Resultatet er glade og tilfredse kunder og flyttemænd, der sammen får din flytning til at gå som en leg..

  Vi kan få næsten det hele flyttet ned ved hjælp af liften: Sofaer, kommoder, køleskabe, senge, reoler mv. Hvis dine vinduer er store nok, tager vi ikke trappen.

  Alt andet inventar behandler vi forsigtigt og professionelt, og vi pakker dine glas og dit porcelæn ind enkeltvis i silkepapir. Hvis Hasseris Flytteforretning flytter for dig, er dine ting samtidig forsikret, så der er kun gode grunde til at vælge os til din næste flytning i Aalborg.

  Til yderligere hjælp, har vi en eldrevet sækkevogn, som tager slæbet med flyttekasser. Det forøger tempoet væsentligt og er også en stor hjælp for vores flyttemænd. Hårde hvidevarer af enhver art klares naturligvis skånsomt. Hele vores flyttepakke vil uden tvivl spare dig en masse tid, penge og – ikke mindst – besvær.

  Vi kan også opbevare dine ting – læs mere om depot opbevaring i Aalborg