Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Privatflytning

  Har du en flytteopgave, så kontakt Hasseris Flytteforretning for vi kan gøre meget for dig. Vi er din flytteforretning, i Hjørring, Frederikshavn, Brønderslev, Hobro, Viborg, Nordjylland og mange flere steder. Hos Hasseris Flytteforretning er vi altid parate til at hjælpe vores mange kunder med bla. flytning.

  Hasseris Flytteforretning kan gøre meget for dig

  Hos Hasseris Flytteforretning får vi både store og små flytteopgaver, og vi er altid klar til at flytte for dig. Det gælder, uanset om din opgave hører til de mindre eller større af slagsen.  Hasseris Flytteforretning kan hjælpe vores kunder med flytninger af enhver art. Derfor kan vi også hjælpe dig med din konkrete opgave – lige meget om du behøver klaverflytning eller lignende. Hasseris Flytteforretning påtager os opgaver hos mange forskellige slags kunder, som bor i hus i villakvarterer, lejlighed i fx Aalborg midtby m.m. Hasseris Flytteforretning er fleksible og tilpasser os kundernes behov og de pågældende omgivelser uden problemer.

  Hasseris Flytteforretning anvender moderne hjælpemidler, hvilket giver den mest skånsomme flytning af dine møbler, inventar m.m. Samtidig passer vi på vores flyttemænd ved at anvende professionelt udstyr. Derfor har vi glade flyttemænd og kunder hos Hasseris Flytteforretning. Vores flyttemænd har alsidig erfaring, og vores flyttebiler er af forskellige størrelser og typer.

  Vi klarer din flytning, stor som lille

  Blandt Hasseris Flytteforretnings udstyr er der blandt andet en flyttelift på 21 m, og den kan nå op omkring 7. til 8. etage. Dermed forbliver dit  indbo og ejendommens opgang fri for ridser. Samtidig vil flytningen gå hurtigere. Resultatet er glade og tilfredse kunder og flyttemænd, der sammen får din flytning til at gå som en leg. Hasseris Flytteforretning er professionelle og kan få næsten alt flyttet ned eller op med liften. Med næsten alt mener vi fx sofaer, kommoder, køleskabe, senge, reoler m.v. Så såfremt dine vinduer er store nok, tager vi ikke trappen.

  Alt andet inventar behandler vi også forsigtigt og professionelt, hvor vi eksempelvis pakker dine glas og dit porcelæn forsvarligt ind enkeltvis i silkepapir. Når Hasseris Flytteforretning flytter for dig, er dine ting samtidig forsikret. Du kan altså trygt vælge os til din næste flytning i Aalborg, for Hasseris Flytteforretning kører i Nordjylland og hvor du ønsker det. Kontakt Hasseris Flytteforretning og få et flytte tilbud, så vi kan løse din opgave med virksomhedsflytning, opbevaring, opmagasinering af møbler m.m.