Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Depotrum i Aalborg

  Et depotrum i Aalborg giver mulighed for opbevaring af møbler og ejendele

  Depotrum i Aalborg – opbevaring af møbler og ejendele

  Lad Hasseris Flytteforretning opbevare jeres møbler, værdigenstande eller lignende i vores depotrum i Aalborg. Depotrummene og opbevaringsfaciliteter består hovedsageligt af containere i træ med indbygget ventilation, så der er luftcirkulation omkring det opmagasinerede. Du kan selv indlevere ejendele til opmagasinering alle hverdage indenfor normal arbejdstid, hvis der er mulighed for at komme ud med indboet. Vi henter også glædeligt jeres indbo i Aalborg og fragter det til vores depotrum. Hos Hasseris Flytteforretning vil vi gøre flytningen nem for dig og dine nærmeste, så hvis du har ønsker eller spørgsmål, er du altid velkommen til at kontakte os.

  Hvad sker der med mine ejendele?

  Din container køres ind i en alarm- og temperatur sikret hal, hvor den bliver sat ind i vores depotrum. Alle containere er hævet et stykke over gulvhøjde, hvilket bliver gjort for at hindre fugtskader. Du kan derfor trygt overlade indboet til os uden frygt for skader. Vi gør flytningen meget nemmere og leverer indboet til jeres adresse i Aalborg, så I kan få jeres værdier tilbage i flot stand. Vi håndterer alle ejendomme yderst forsigtigt, så selv om du har skrøbeligt indbo, så kan du roligt lade os opmagasinere det.

  Hasseris Flytteforretning sørger for både mindre såvel som større flytninger i Aalborg. I tilfælde af en større flytning kan vi opstille en container hos jer, som kan fyldes med jeres ejendele. Containeren henter vi og kører den ud til vores depotrum, og jeres hverdag kan fortsætte uforstyrret.

  Kontakt Hasseris Flytteforretning

  Kontakt os allerede i dag og hør mere om mulighederne for opmagasinering i vores depotrum på: 98 16 20 66. Du kan også udfylde den elektroniske kontraktformular og få et godt tilbud. Uanset dine ønsker og bestillingsmetoder sikrer Hasseris Flytteforretning, at dine ejendomme bliver opmagasineret og tilbagebragt i flot stand.