Uanset hvor stort eller lille behov for flytning eller opbevaring du har, kan du altid indhente et uforpligtende tilbud ved at udfylde nedenstående formular eller ringe på 98 16 20 66

FLYTNING og OPBEVARING

Erhverv & Privat

  Billig flyttefirma

  Når man vælger Hasseris Flytteforretning, så får man meget for pengene – Vi er et billig flyttefirma, der leverer en professionel, men billig flytning. Du kan altid få et godt flytte tilbud hos Hasseris Flytteforretning, kontakt os gerne. Når du vælger Hasseris Flytteforretning, er dine ejendele altid i trygge hænder under hele flytningen. Hasseris Flytteforretning anvender professionelle og forsvarlige hjælpemidler og emballage. Det gælder også inden for flyttekasser.

  Få meget mere for pengene hos Hasseris Flytteforretning

  Hasseris Flytteforretning kan hjælpe dig professionelt med opbevaring, flytning af klaver, billigt lagerhotel, tilbyder vi meget mere. Hasseris Flytteforretning kan også sørge for din rengøring ved flytning m.m. Hos Hasseris Flytteforretning er vi til for vores kunder.  Hasseris Flytteforretning har fokus på, at din flytning skal gøres enkel og let for dig. Lad Hasseris Flytteforretning klare din flytning for dig, så slipper du for ærgrelser og besvær.

  Hasseris Flytteforretning har overblikket for dig og er din tovholder på din flytning, så der ikke er løse ender. Hasseris Flytteforretning giver dig et konkurrencedygtigt flytte tilbud og giver dig topkvalitet. De fornuftige priser hos Hasseris Flytteforretning betyder ikke, at vi går på kompromis med vores arbejde. Vi følger alle opgaver helt til dørs for dig, og kommer gerne med praktiske råd om flytning.

  Effektiv og skånsomt flytning af dine ejendele

  Hasseris Flytteforretning ved, at det kan virke helt uoverskueligt, når folk skal flytte, fordi der er meget at tænke på. Lad derfor Hasseris Flytteforretning klare opgaven med din flytning for dig, for Hasseris Flytteforretning er et billig flyttefirma med kvalitet i vores arbejde. Kvalitet er for os hos Hasseris Flytteforretning også ensbetydende med, at du ved, hvad den samlede pris bliver for flytningen.  Vi kan hjælpe dig med at passe på dine ting under en flytning samtidig med, at vi er kendt for at være effektive. Hos Hasseris Flytteforretning er vi også kendt for vores ansvarlighed og for at være omhyggelige.

  Vores kunder vender derfor tilbage til os. Hasseris Flytteforretning giver dig altid et fornuftigt flytte tilbud. Hasseris Flytteforretning råder over en omfattende erfaring i flyttebranchen til glæde for dig som kunde. Det er vigtigt for Hasseris Flytteforretning, at vores kunder altid er trygge ved os og vores servicemindede flyttemænd. Med Hasseris Flytteforretning får du altid en positiv oplevelse under din flytning, og vi følger alle opgaver helt til dørs.

  Nordjysk flyttefirma, der gør din flytning nem

  Hos Hasseris Flytteforretning har vi et bredt sortiment af mange løsninger, som er en stor hjælp for vores kunder i forbindelse med deres flytning. Vi er det flyttefirma i Nordjylland, som sørger for alt, der har med din flytning at gøre.

  • Vi har de emballage og hjælpemidler, som sikrer transporten af alle dine ejendele
  • Vi har professionel flyttelift, der muliggør flytning op til omkring 8. etage
  • Vi tilbyder grundig flytterengøring, så du hurtigt og nemt kommer videre – og på plads
  • Vi genbruger så mange materialer, som vi kan for at skåne miljøet
  • Vi har billig opbevaring til dine ejendele, som du kan tilse eller få flyttet efter ønske
  • Og meget mere

  Det bedste flyttefirma i Nordjylland

  Det er, hvad nogle af vores faste kunder er flinke til at fortælle os – og som vi værdsætter meget. Vi er et lokalt firma fra Hasseris i Aalborg, som gør meget for, at vores kunder får den bedste oplevelse i forbindelse med deres flytning. Samtidigt er vi et billigt flyttefirma, der leverer en professionel, tryg og effektiv flytning for dig.

  Leder du efter et solidt flyttefirma i Nordjylland, så er du kommet til rette sted. Du kan hurtigt og nemt kontakte os for klar og venlig information. Vi ser altid frem til at hjælpe både vores faste og nye kunder i Nordjylland, så vi sammen hurtigt får opgaven løst på bedst mulig måde.